Møllers VVS & Blik ApS

Krofennen 11

6800 Varde

​Tlf: 24 23 69 58

mail@mollersvvs-blik.dk​​

Vores arbejde​

Gulvvarme

Møllers VVS & Blik ApS laver gulvvarme i din bolig. Gulvvarme giver en behagelig varme, og du får større frihed til at indrette boligen, når du ikke behøver at tage hensyn til radiatorer.

Blikarbejde

Blikarbejde kan være mange ting. Det kan blandt andet være tagbeklædning og facadebeklædning i zink, kobber og skifer samt etablering af tagrender og nedløbsrør. Møllers VVS & Blik er professionel blikkenslager, og er klar med råd og vejledning omkring den bedste løsning til dit projekt.

Badeværelse

Møllers VVS & Blik har lavet dette badeværelse.

Klokke til tag lavet i blik

Her har vi lavet et klokke som en smuk afslutning på husets tag. En klokke lavet i blik, med godt blikkenslagerhåndværk. Se filmen her, hvor en klokke tager form. ​

Overdækning i zink på terassemur

Blikkenslagerarbejde i skøn foreningen med murerens murværk. Her har lavet overdækning på en terrassemur i zink. Vi elsker at lave flotte individuelle løsninger - med et flot resultat!

Zinktag på udestue

Blikkenslageren kan bruges mange steder, når der skal bygges - og zinktage er noget af det vi er rigtig gode til hos Møllers VVS & Blik. Her har kunden valgt et smukt zinktag som afslutning på den nye flotte havestue.

Afdækning til varmepumpe

Her har vi lavet låge samt rist til afdækning ved varmepumpe. Låge og rist er udført i kobber.

SKAL JEG RINGE DIG OP?

Har du nogle spørgsmål til en opgave, så udfyld formularen, og jeg vil kontakte dig snarest.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på tlf: 24 23 69 58.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Lars Møller

 
 
Vedrører:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her

Hos Møllers VVS & Blik ApS udfører vi VVS og blikkenslager arbejde for både private og for virksomheder indenfor renovering, nybyggeri og almindelig vedligehold af installationer​. Se mere om nogle af de opgaver vi har løst under "VORES ARBEJDE" og se hvilke virksomheder bl.a. løser VVS og blikkenslageropgaver for under "REFERENCER"

HVEM ER VI?

Møllers VVS & Blik ApS

CVR: 27529402

FIND VEJ

Krofennen 11

6800 Varde