Møllers VVS & Blik ApS

Krofennen 11

6800 Varde

​Tlf: 24 23 69 58

mail@mollersvvs-blik.dk​​

Solceller

Et solvarmeanlæg udnytter solens energi til opvarmning af vand. En god og alternativ energikilde til opvarmning af din bolig.

Tænk solvarmeanlæg ind i dit næste projekt

Skal du bygge om, lave en tilbygning eller bygge nyt hus, så kan du med fordel tænke solfangere med ind i projektet fra starten. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på solvarmeanlæg >>>​​

Solen skinner i Danmark

I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer om året. 

  • Om sommeren kan et solvarmeanlæg ofte give tilstrækkelig energi og opvarme den mængde vand, som en familie har brug for.

  • Den resterende del af året giver solvarmen dig et "tilskud" til husets energiforsyning ved at forvarme vandet i varmtvandsbeholderen.

Fleksibel og miljøvenlig​

Med et solvarmeanlæg får du både en miljøvenlig og fleksibel løsning med en vedvarende energikilde. Et solvarmeanlæg kan nemt kombineres med husets øvrige vand- og varmeanlæg.

Spar op til 60 procent på din varmeregning

​Som alternativ til et solvarmeanlæg kan du vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.

Uanset om du vælger solvarme eller jordvarme, kan du typisk spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Solvarmeanlæg og jordvarmeanlæg virker uanset vejret

Solen skinner ikke altid i Danmark, men når det er overskyet og dagene er korte i vinterhalvåret, ja så fungerer et solvarme- eller jordvarmeanlæg også.

Kontakt os for rådgivning om solvarmeanlæg >>>

Hos Møllers VVS & Blik er vi klar med råd og vejledning, så du får det solvarmeanlæg, som passer til dit formål. Ring til os på tlf. 24 23 69 58 eller send en mail på mail@mollersvvs-blik.dk

SKAL JEG RINGE DIG OP?

Har du nogle spørgsmål til en opgave, så udfyld formularen, og jeg vil kontakte dig snarest.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på tlf: 24 23 69 58.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Lars Møller

 
 
Vedrører:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her

Hos Møllers VVS & Blik ApS udfører vi VVS og blikkenslager arbejde for både private og for virksomheder indenfor renovering, nybyggeri og almindelig vedligehold af installationer​. Se mere om nogle af de opgaver vi har løst under "VORES ARBEJDE" og se hvilke virksomheder bl.a. løser VVS og blikkenslageropgaver for under "REFERENCER"

HVEM ER VI?

Møllers VVS & Blik ApS

CVR: 27529402

FIND VEJ

Krofennen 11

6800 Varde